Статуси про Аллаха

Серце подібно порожнистої ємності. Або вона заповнюється вірою мусульман до Аллаха, або пристрастю до гріховного падіння напічкає серце підступний шайтан.

Подарований Аллахом світ нехай для всіх конфесій справді стане рідним і благодатним, супроводжуваний Кораном, намазом і мусульманською вірою.

Іди душею до Ісламу, шлях до Аллаха солодкий, вічний і великий. Життя темний осад грішний наприкінці життя мулла тобі пробачить.

Любові не тільки вік, але і віросповідання покірні. Перед Любов’ю Великої схиляється і Бог, і Аллах, наповнюючи простір нової життям і таїнством народження.

Кращий статус:
Дрібні Мошки, іракські кидаються в екстазі на лобове скло заокеанських «Хаммерів», вигукнувши: «Аллах Акбар».

Пам’ятає завжди Аллаха серед забули іслам, подібний пораненому в полі, яке покинули воїни, продовжуючи атаку.

Горе, згідно Аллаху, подібно солі. Пересоленную їжу їсти неможливо. Біди щіпки достатньо, щоб райське життя за мить перетворилася на справжнісіньке пекло.

Мудрість блюзнірська і жорстока. Біда приходить з волі Аллаха, вдосконалюючи відносини, змушуючи молиться, згадуючи Іслам.

Милість Аллаха так велика, що Він не залишає людину, що шукає істину, без свого керівництва, відкриваючи ворота пізнання Ісламу і обираючи для цих цілей того , кого забажає.

хочете гострих відчуттів? привітайте в метро ментів” Аллах акбар”!

Кінцевою інстанцією будь-якого розумного людини є Іслам. Толстой Л.

Чай “Аллах Акбар” – кожна третя пачка тихенько тікає.

Тільки діти плачуть, і тільки Аллах прощає… Якщо ти підеш, не переживай: я не дитина – не заплачу, і не Аллах – не пробачу.
Статуси про вовків

Згадують АЛЛАХА серед забувають його, подібний залишився на полі бою,покинутому іншими.

життя людини. Біда подібна солі, сіль покращує смак їжі більше чим-небудь, а біда покращує

Дивіться також:  Статуси про пятницю

Серце як посудину.Якщо ти його не заповниш любов’ю до поминання Аллаха, то шайтан заповнить його любов’ю до гріхів.

Життя на цьому Світі (Ад-Дунья) наближається до кінця, а Аль-Ахра (життя на Тому Світі) наближається до нас. Так будьте прихильниками Аль-Ахира і не будьте прихильниками Ад-Дунья.

Ненавиджу коли “іржаве відро” будує з себе “позолочений самовар”

Одним з найбільш консервативних принципів мусульманської соціальної доктрини в її “жіночому вимірі”

Всі можуть бачити, як ти виглядаєш зовні, але дуже мало тих, хто знає що в тебе всередині…

“Ассаламу алейкум ва рыхмат ул-лах ва баракат!”

Милість Аллаха так велика, що Він не залишає людину, що шукає істину, без свого керівництва, відкриваючи ворота пізнання Ісламу і обираючи для цих цілей того , кого забажає.

У п’ятницю я відчуваю себе трохи мусульманином, в суботу трохи іудеєм, в неділю трохи християнином. В інші дні тижня просто не хочу працювати.

Поглянь на небо хоч на мить і ти зрозумієш — Аллаһ великий!

Молитва – це ліки для втраченої душі, заплутаного розуму і розбитого серця…

Знайти «золоту середину», не впадаючи в шалений фемінізм або міщансько кухонну обмеженість як в особистому, так і в соціальній проекції, — ось завдання мусульманської жінки в сучасному світі.

Прагнення до знань — обов’язок кожного мусульманина
Статуси про листопад

«І Аллах дав вам подружжя з вашої ж плоті і дав вам від ваших подружжя дітей і онуків і насичує вас благами. Так невже після цього будуть вірувати в суєтних і стануть відкидати благодійність Бога» (Коран, 16:72). Кожна людина, будь то чоловік або жінка несе відповідальність в рівній мірі за скоєні вчинки.

Дивіться також:  Статуси про сина

Я віддам свою відданість Аллаһу, вірність-чоловікові, любов – сину, красу-доньці, а повага-батькам!!!

А ти че мусульманин ? -Так. -І шо,не п’єш,не куриш? -Ні. -А як ви розслабляєтесь ? -А ми не напружуємося…

Любов буває різна, починаючи від улюбленого кольору і закінчуючи любов’ю до всього незвичайного, притягивающему, заманивающему. Самою важливою була, є і залишиться любов до Аллаха і заради Аллаха.

Мусульманка-їй не потрібен принц на білому коні , їй потрібен брат з Іманом в душі….

Я часто каявся в тому, що говорив, але рідко жалкував про те, що мовчав.Фома Аквінський

Зрозумій, мудра людина! З волі Аллаха біда приходить, щоб поліпшити, вдосконалити

Релігія у всіх Божих Пророків була одна — Іслам, їх послідовники були мусульманами, але Божі Закони (звід правил взаємовідносин та виконання ритуалів) відрізнялися один від одного.

Я не хотів грати за правилами чужої системи, тому й придумав свої, нехай жорсткі і егоїстичні, але свої правила, які врятували від грьобаній безвиході.

Хустка – це скромність, а скромність в Раю. Тобі це з гордістю я кажу. Тримайся за хустку, як місяць за темряву, і щаслива будеш, і будеш Раю!
Статуси про маленьку доньку

Прагніть до вищого, кришталево чистого, вдосконалюйте свою віру (іман) – і хай допоможе нам Аллах! Амін.

“Ваші жони – ниви для вас, ходіть на вашу ниву [як] побажаєте” (Коран 2:223).

“Хай буде мир над вами і милість Аллаха, і його благодать!”

Нехай цей світ подарований аллахом, стане для всіх рідних,і нехай завжди супроводжують, коран, намаз, і вірність їм!

Найдорожче НАМИСТО на шиї Жінки – це обіймають РУЧКИ її ДИТИНИ!!!

Любов до Аллаха – найвища мета з усього того, що є на землі. Вся інша любов – лише її плід.

Дивіться також:  Статуси про сімю для однокласників

Будь завжди щирим у своїх справах заради Аллаһа і будь гнучким по відношенню до людей.

Мусульманку можна побачити ,Мусульманку можна полюбити,Мусульманку не можна образити,БРАТИ МОЖУТЬ ПОМСТИТИСЯ

Гордість Кавказу – це мусульманки.

Серце як посудину.Якщо ти його не заповниш любов’ю до поминання Аллаха, то шайтан заповнить його любов’ю до гріхів.

Життя дається людині один раз. І прожити його треба так, щоб там нагорі подуріли і сказали: ну-ка повтори!

Одного разу, подорожуючи, пророк Мухаммад (хай благословить його Аллах і хай вітає) побачив кількох жінок, що їхали на верблюді. Погонич гнав тварин занадто швидко, забувши, що така їзда завдавала жінкам великі незручності. Тоді Пророк (хай благословить його Аллах і хай вітає) сказав йому: “Ти везеш кришталеві шкатулки, будь з ними обережніше”.

Що сталося б з людьми, позбулися вони благовоління Аллаха! Давним-давно зникли б з лиця Землі!

Можливо вас зацікавить