Цитати про Бога

Хто позбавляє життя одного, вважається катом. Знищив народи – ти переможець. Винищив всіх – Бог. – Ж. Ростан

Бог не наполягає, а любить, коли йому безмовно поклоняються і вірять несамовито. Вимагає уваги любов не зможе добитися істини.

Не в порятунок людей, прийняв муки Христос. Бог прикладом своїм намагався навчити людство рятувати себе самих від гієни вогненної.

Бог – вселенська особистість, якій не чужі почуття, розум і воля. Всевишній створив людей, як об’єкти любові, щоб любити, плекати смертних, проводжаючи їх на шлях істини, поклоніння, віри і безсмертя.

Бог – лікар. Релігія – душі злоякісний недугу. – Свіфт Д.

Абсолютна сутність всесвіту – це бог, який створив людину, щоб скуштувати плід любові земної. Бо влада, знання і гроші є у Всевишнього. Любов віддана може живої народитися лише в трепетної душі людської.

Моральна порочність і віроломство людське карається Богами суворо й неухильно, хоча безсмертні завжди шлють неодноразові попередження, яким люди слухати не бажають з дурості. – Цицерон

Ви повинні стати Божими синами. Щоб цього досягти, на якій основі ви хочете будувати з Ним отношенияКогда ви повністю опануєте любов’ю, навіть Бог, наймогутніша Істота у Всесвіті, в усьому буде з вами погоджуватися

Ніяка сила не може розірвати або зруйнувати узи, що зв’язують Бога і створеного Ним людини! Чоловік був створений саме так, тому при одному його вигляді в душі Бога запанував мир. Тільки завдяки людині Бог може знайти любов і щастя!

Щоб у Бога і створеного Ним людини з’явилася спільна мета, Бог повинен бути схожим на людину. Звідси випливає концепція дуальних властивостей.

Бог може проникнути в око якої-небудь дівчини, а може забратися в її серці. Немає такого місця, куди Він не зміг би потрапити.

Бог радів, створюючи світ. Закінчивши творити, Він побачив, що створене Їм було добре. Значить, Він відчував радість!

Бог не має тіла. Невидимий Бог постав у видимому образі. Хто є видимим Богом Безгрішні Справжні Батьки, про яких ми говоримо.

Щоб відчути стимул і радість від Своєї Божественної любові, навіть Бога, абсолютної центральної Суті, потрібен партнер в любові.

Як же гнівається Бог, адже ворог забрав у Нього царський престол! Хай буде вам відомо, що Він не зміг стати Богом слави; замість цього Його історія була сповнена скорботи.

Церква Об’єднання пропагує єдність між Богом і людиною. У цьому її велич.

Любов можна відчути лише у взаємовідносинах. Бог цінує людини вище за все тому, що людина це об’єкт Його любові. Саме людина найбільша цінність для Бога!

У чому велич Церкви ОбъединенияЧем чудовий преподобний МунТем, що Бог хоче використовувати його вигляд!

Бог Диктатор істинної любові. Навіть Бог повністю слухняний істинної любові! Це єдино логічний висновок.

Для чого Бог створив человекаДля того щоб здійснити любов. Навіть Він шукає партнера, який дозволив би Йому здійснити абсолютну любов. Ось чому навіть Бог живе заради любові.

Мойсей не міг відкрити людям Бога любові; він відкрив їм Бога влади, могутності і суду.

На кого схожий БогНа Своїх дітей! Ось чому Бог повинен бути Особистістю. Будучи Особистістю, Бог вимагає від мене самого високого особистісного еталона. Чим визначається такий эталонНе грошима і не владою. Він визначається любов’ю.

Заради чого Бог почав творитьДаже Бог не може любити поодинці. Отже, мотивом, альфою і джерелом створення неба і землі стала любов.

Ти, Всевишній, по-моєму, жадібний і старий. Ти наносиш рабу удар за ударом. Рай — нагорода безгрішним за їх послушанье. Дав би що-небудь мені не в нагороду, а в дар! – Омар Хайям
Цитати про тварин

Дивіться також:  Нові цитати

Оскільки Бог нематеріальний, Він може, якщо побажає, безперешкодно пройти весь світ наскрізь. Навіть якщо Бог пройде крізь ваше тіло, ви цього не помітите.

Ось у чому велич Церкви Об’єднання! Чим чудовий преподобний МунТем, що Бог хоче використовувати його вигляд!

Через гріхопадіння люди втратили Бога і перестали розуміти, що Він їхній Батько. Людство позбулося Справжніх Батьків.

У Бога набагато більше причин просити вибачення у людини, ніж людині у Бога. – Р. Матюшов

Здатний Бог любити в одиночкуЦенность взаємин і авторитет, що дозволяє піднятися до становища представників Всесвіту, можуть існувати тільки в світі кохання.

Яким Бог створив людину, ПервопричинаОн створив його подібним Собі. Створюючи людину, Бог взяв за основу Свій образ. Що це значитЯ схожий на Батька, а на кого схожий ОтецНа мене. Цим усе пояснюється.

Хто малює богів, той їх не шанує. – Китайський вислів

Відбитки Божого перста ніколи не бувають ідентичними. – Тобто Лец

Бог Отець людства, а люди-Його сини і дочки. Людина була створена як кістка від кістки і плоть від плоті Бога; Бог вклав у його створення Всього Себе до мозку кісток.

Бог радий непарному числу. – Вергілій

Бог-це духовна Сутність, яка не має форми, і тому людина не може отримувати настанови безпосередньо від Нього або пережити народження згори безпосередньо у відносинах з Ним.

Дивлячись на любов Адама і Єви, що Бог не відчував би Себе самотньо. Він відчув би радість цих відносин, побачивши, наскільки сильна любов, яка є невід’ємною частиною Його натури.

Що є джерелом існування Самого БогаС чого воно началосьГде джерело Його бытияВ чому полягає Божа сущностьЭто важливе питання. Його сутність любов, яка живе заради інших і не вимагає уваги до себе.

Чому Всемогутній Творець наших тіл Дарувати нам безсмертя не захотів? Якщо ми досконалі — навіщо вмираємо? Якщо недосконалі — то хто бракороб? – Омар Хайям

З релігією виходить те ж, що з азартною грою: начавши дурнем, кінчиш шахраєм. – Вольтер

Де ж Бог живе? Де Його будинок? Він знаходиться в самому центрі нашої душі.

Нехай Бог не втручається. – Горацій

Було б чудово, якщо б у людини було сховище, куди він міг би помістити Бога! Таким сховищем є ваша душа. Коли Бог прийде до вас у душу, вона це зрозуміє.

Любов до Бога не терпить ненависті до людини. – Максим Сповідник

Релігія, яка з’єднає людей з найвищим світом серця, повинна докладно пояснити людям, що Бог це саме нещасна Істота на світі. Бог не тільки благ і великий. Він ще і нещасний, ображений, обурений і переповнений скорботою!

Богу непогано вдалося створити природу, але з людиною у нього сталася осічка. – Ж. Ренар

Всезнаючий і всемогутній Бог дав нам можливість зайняти рівне з Ним становище, тому наша совість прагне до найкращого.

У Біблії говориться, що наше тіло Божий храм, проте люди не можуть пояснити сенс цього висловлювання. Любов дає право отримати у спадок весь Всесвіт, створену Богом: невидимий духовний світ і фізичний світ. Це дивовижний факт!

У цей момент втілився б ідеал любові: Бог, внутрішній Батько, увійшов би в Адама і Єву, зовнішніх батьків, щоб досягти повної єдності з ними. Бог Невидимий Батько, став би вічним Батьком в матеріальному світі в образі Адама і Єви.

Яка любов потрібна БогуУ Нього є любов, тим не менш Він може любити лише з появою партнера. Любов починає діяти лише при наявності партнера. Такий Принцип Всесвіту, і навіть всезнаючий і всемогутній Бог самотній і сумний, якщо у Нього немає партнера в любові.
Цитати про алкоголь

Дивіться також:  Цитати про травень

Бійся людини, бог якої живе на небі. – Б. Шоу

Серце, здатне цілеспрямовано любити, становить основу Божої душі, з якої випливає Його безмежна любов. Цінність цієї любові незмінна.

Жодне серце не страждає, коли відправляється на пошуки своєї мрії, бо кожна мить цих пошуків – це зустріч з Богом і Вічністю. – Пауло Коельо

Яким би не був абсолютним Бог, Він не може володіти коханням поодинці. Любов можна знайти лише у взаєминах, тому це єдине, чим навіть всезнаючий і всемогутній Бог не може володіти в поодинці. Любов не виникає сама по собі. Така любов і така її сила.

Кінцева мета філософії полягає в тому, щоб відкрити Бога. Аж до теперішнього часу філософія не могла проголосити Бога Особистістю і почитати відповідним чином.

Вступаючи в шлюб і даючи життя дітям, люди опановують вищим світом. Бог дав нам можливість піднятися до Свого положення і, люблячи своїх дітей, відчути, як сильно Він любив створеного Ним людини.

Бога теж подобається любов. Чи може Він піти від неї з умаМожет Бог, Творець неба і землі, всезнаючий і всемогутній, зійти з розуму від любвиЛюбовь має велику силу, перед нею беззбройний навіть Бог.

Бог-це Особистість, яка володіє інтелектом, емоціями і волею; в той же час Він Суб’єкт любові. Ми це чітко розуміємо. Центром Бога любові є небесне Серце, і це положення незмінно.

Божий ідеал виникає там, де народжується нова любов, заснована на Бога; іншими словами, народжується любов, відповідна законом творіння.

Бог не може вчиняти, як Йому заманеться! Такий Принцип.

Якщо ви хочете, щоб Бог розсміявся, розкажіть йому про свої плани.

Навіть всезнаючий і всемогутній Бог абсолютно упокорюється перед істинною любов’ю. Навіть володіє абсолютною владою Бог шукає, де могла б оселитися любов. Навіть Йому вона абсолютно до вподоби! Любов абсолютно подобається Богу.

Бог-це Сутність, в якій гармонійно поєднуються дуальні властивості. Бог це єдина Сутність, ядром якої є любов.

Якщо Бог існує і приходить у наш сьогоднішній світ, Він, безсумнівно, повинен володіти розумом, почуттями і волею. ПочемуДа тому, що вони є у людини. Однак Божі інтелект, емоції і воля засновані не на людських, а на Небесних принципах.

Є в міжзоряному просторі алмазна звездаЕсли Бог, що створив Всесвіт, всезнаючий і всемогутній, став би Він створювати лише одну діамантову зірку

Якщо Бог існує, Він неодмінно є Особистістю. Бог повинен бути схожим на людину. Якщо у Бога є особистісний початок, значить, у Нього є інтелект, емоції і воля. Стало бути, у Нього все має бути конкретним: і почуття, і виникають з Його задуму мети.

Якщо чим і може пишатися Церква Об’єднання, так це своїм правильним розумінням Бога. Ми маємо про Нього чітке уявлення.

Якщо б Бога не було, його слід було б вигадати. – Вольтер

В особі своїх Богів людина малює свій власний портрет. – Шиллер Ф.

Всезнаючий і всемогутній Бог, Творець Всесвіту, витратив десятки тисяч років на пошуки одного чоловіка, та аж до цього часу Він навіть не міг показати Свого імені створеному Ним світі! Ви повинні знати про таку скорботи Бога.

Що вам слід робити впредьПочитайте Бога в душі. Об’єднайте душу і тіло, а також всі творіння. Вам потрібно побудувати такий єдиний світ.
Цитати про спогади

Дивіться також:  Цитати про здоровя

Бог Особистість. Чи може Бог бути певною безформною массойУдивительная особливість християнства полягає в тому, що воно вчить про Бога, володіє емоційним, особистісним началом, про Бога, у Якого є любов, розум, почуття і воля. Це ж грандіозно! Крім того, християнство говорить про єдиного Бога.

Бог краще людей, тому Йому не може не бути по душі любов. Це самий логічний висновок! В такому випадку, що являє собою Божа любовьОна спрямована на благо інших; вона була такою від початку часів і буде такою завжди. Бог прагне любити саме так.

Початкові відносини між Богом і вами це відносини Батька і дітей. Церква Об’єднання володіє страшною силою саме тому, що тут навчають відносинам Батьків і дітей.

Хто руйнує діло Боже, той озброюється проти волі Божої. – Адольф Гітлер

Що Собою являє Бог, що створив небо і землюОн Особистість найвищого добра, Першоджерело всього сущого і Суб’єкт любові.

Не бійся Бога бійся самого себе. Ти сам творець своїх благ і причина своїх лих. Пекло і рай знаходяться в твоїй власній душі. – П’єр Марешаль

Невидимий Бог бесплотен, Справжні Батьки відіграють роль Його тіла. В майбутньому, відправившись в духовний світ, ви виявите, що і там Бог виявляє Себе в образі Справжніх Батьків.

Як можна подумати, що для Бога, який все знає, невідомий ніби наш табель про ранги? – Фонвізін Д.

Бог повинен бути Суб’єктом, що володіє здатністю переживати радість і печаль ще більшою мірою, ніж ми, люди.

Бог спеціально створив людей такими довірливими, щоб священики могли їх обманювати. – А. Галіфакс

Якщо людина, дивлячись на листя дерев, ставиться до неї, як до своїм власним дітям, і може розмовляти з нею, перебуваючи в повній самоті, він близький до святості.

Бог це не фантастична Істота, не концепція і не абстракція. Він не тільки приймає знаки поваги в Свою адресу, але і живе суспільним життям, спонукуваний любов’ю до всіх.

Все знаходиться у владі богів; мудреці — друзі богів; але у друзів все спільне; отже, все на світі належить мудрецям. – Діоген

Бог творить все як хоче, а людина — як може. – Григорій Богослов

Що є початковим джерелом появи человекаЭтот джерело Божа любов. Чоловік був народжений завдяки любові. Любов це джерело.

Наскільки велика Його любовьЕсли Ісус вчив прощати до семижды сімдесяти раз, то Бог змушений прощати більш семижды семи тисяч разів! Ось така у Нього душа!

Бог не висить десь у повітрі. Ми повинні служити Йому, нашому Суб’єкту, у нашому повсякденному житті.

Бог всезнаючий і всемогутній, навіщо ж тоді Йому властьБогу не потрібні ні гроші, ні знання, в яких потребуємо ми, люди.

Богам — шана батькам — честь. – Солон

Бачення нашого життя теж має виходити з відносин Бога і людини. Людина і Бог повинні бути завжди нерозлучні!

Сумніватися в Бога — значить вірити в нього. – Бальзак О.

Бог перебуває з Адамом і Євою, поки їх любов подібна Божої. Куди б Бог не йшов, Він усюди принюхується, чи не пахне любов’ю!

Бог створив людину, тому що розчарувався в мавпі. Після цього він відмовився від подальших експериментів. – Марк Твен

Бог-джерело життя. Батько ростить своїх дітей. Він для них джерело життя, любові і захисту. Він оберігає їх життя, любить і виховує їх.

Бог є початковим Батьком людства. Не може бути кількох батьків, Батько всього один.

Релігія без влади загине, а влада без релігії перестане діяти. – Ас-Самарканді

Можливо вас зацікавить