Цитати про Бога

Бог-це Сутність, в якій гармонійно поєднуються дуальні властивості. Бог це єдина Сутність, ядром якої є любов.

Якщо Бог існує і приходить у наш сьогоднішній світ, Він, безсумнівно, повинен володіти розумом, почуттями і волею. ПочемуДа тому, що вони є у людини. Однак Божі інтелект, емоції і воля засновані не на людських, а на Небесних принципах.

Є в міжзоряному просторі алмазна звездаЕсли Бог, що створив Всесвіт, всезнаючий і всемогутній, став би Він створювати лише одну діамантову зірку

Якщо Бог існує, Він неодмінно є Особистістю. Бог повинен бути схожим на людину. Якщо у Бога є особистісний початок, значить, у Нього є інтелект, емоції і воля. Стало бути, у Нього все має бути конкретним: і почуття, і виникають з Його задуму мети.

Якщо чим і може пишатися Церква Об’єднання, так це своїм правильним розумінням Бога. Ми маємо про Нього чітке уявлення.

Якщо б Бога не було, його слід було б вигадати. – Вольтер

В особі своїх Богів людина малює свій власний портрет. – Шиллер Ф.

Всезнаючий і всемогутній Бог, Творець Всесвіту, витратив десятки тисяч років на пошуки одного чоловіка, та аж до цього часу Він навіть не міг показати Свого імені створеному Ним світі! Ви повинні знати про таку скорботи Бога.

Що вам слід робити впредьПочитайте Бога в душі. Об’єднайте душу і тіло, а також всі творіння. Вам потрібно побудувати такий єдиний світ.
Цитати про спогади

Бог Особистість. Чи може Бог бути певною безформною массойУдивительная особливість християнства полягає в тому, що воно вчить про Бога, володіє емоційним, особистісним началом, про Бога, у Якого є любов, розум, почуття і воля. Це ж грандіозно! Крім того, християнство говорить про єдиного Бога.

Дивіться також:  Короткі цитати

Бог краще людей, тому Йому не може не бути по душі любов. Це самий логічний висновок! В такому випадку, що являє собою Божа любовьОна спрямована на благо інших; вона була такою від початку часів і буде такою завжди. Бог прагне любити саме так.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8

Можливо вас зацікавить